According to you
I'm stupid,
I'm useless,
I can't do anything right.
According to you
I'm difficult,
hard to please,
forever changing my mind.
I'm a mess in a dress,
can't show up on time,
even if it would save my life.
According to you. According to you.

But according to him
I'm beautiful,
incredible,
he can't get me out of his head.
According to him
I'm funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don't feel like stopping it,
so baby tell me what I got to lose.
He's into me for everything I'm not,
according to you.

According to you
I'm boring,
I'm moody,
you can't take me any place.
According to you
I suck at telling jokes cause I always give it away.
I'm the girl with the worst attention span;
you're the boy who puts up with that.
According to you. According to you.

But according to him
I'm beautiful,
incredible,
he can't get me out of his head.
According to him
I'm funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don't feel like stopping it,
so baby tell me what I got to lose.
He's into me for everything I'm not,
according to you.

I need to feel appreciated,
like I'm not hated. oh... no...
Why can't you see me through his eyes?
It's too bad you're making me decide.

According to me
you're stupid,
you're useless,
you can't do anything right.
But according to him
I'm beautiful,
incredible,
he can't get me out of his head.
According to him
I'm funny,
irresistible,
everything he ever wanted.
Everything is opposite,
I don't feel like stopping it,
baby tell me what I got to lose.
He's into me for everything I'm not,
according to you. (you, you)
According to you. (you, you)

According to you
I'm stupid,
I'm useless,
I can't do anything right.

-Orianthi - According To You-

aku tak tau kenape tapi lepas aku main game Guitar Hero tadi, terus pala aku ni melekat dengan lagu ni.... aduh... tapi aku nak puji kat sini pasal lirik dia yang sungguh... BIJAK la aku cakap... Ianya tentang pandangan dua orang yang berbeza pasal diri dia ni.. 1 kata okay yang 1 lagi kata kay-o.. So, moral die kat sini, kalo seseorang tu x suke kat ko, x bermakna sume orang kat dunia ni pon x suke kat ko gak.. ramai lagi yang nak kat ko... atau dalam erti kata lain, PEDULI HAPE AKU!!!! :)


Hmm, ni aku nak cite pasal kejadian yang baru berlaku tadi.. tyme aku nak beli makanan kat 1 restoran tadi, ade la sekor mamat ni ntah datang dari mane ntah.. pastu dy ttibe duduk ngan aku.. aku tyme tu tgh tggu mkanan aku yg sedang dibungkus.. pastu ttibe je mamat ni datang and tegor aku.. Memang tyme tu aku x syak ape2 pon kat mamat ni.. Aku yang mmg tgh nak blah ni pon terpaksa la tegor dy balik.. yela alang2 nk tggu mknan aku siap... pastu, die ni pon mule la bukak cerita pasal dy.. aku yg mmg tgh annoying ni pon lyn jela..nak wat cmna.. saje nak main angin dy.. pastu smpai satu part ni, ttbe lak dy bukak cerita pasal bini dy yg baru saje keguguran.. aku pon 'Owh..yeke....' saje buat2 ambik port..pastu ttbe je dy cakap, "nak wat cmne, abang da pancot dalam dah tapi x dapat gak.." dan mase dy ckp ayat ni, dy senyum kt depan muka aku and tgn dy ttbe je pegang tgn aku... BABI!!!!! makcik yg ade sblah aku tu terus usya pelik kt aku.. Then,teros aku ambik makanan aku tu, pastu cabot.. pastu leh pulak dy panggil aku kuat2 kt situ dgn ramai orang dok tengok2.. dan dgn slamber badak dy cakap, "dik, leh mintak no tepon x..mne tau leh lepak2.." BABI ORANG TUA NI!!!!!!! brani dy wat cmni kat depan orang ramai.. pastu, apelagi teros aku blah la...
Moral kat sini, -DO NOT EVER AND EVER TALK TO STRANGERS!!!- x pasal2 aku di pandang pelik oleh masyarakat yang hadir tadi..
Fuck Ahhh...


4 orang yang x pueh ati!!!:

  1. nAqUiAh UmAirAh

    mak eh... lu kne gguan sex ke bro..????
    cant imagine ur face dat tym...
    ada gak gay minat lu... ingat gurl jerk minat lu...~~~
    saba k my bro..:)
    jgn m'carut2.. xbeq tok kesihatan..:)

     
  2. Nurul Syarini

    lawak giler cite ko...
    rse cam nk terguling-guling da ni..
    dok tahan gelak..
    pape pon, sabo la yer...
    sape sangka tggi gak saham ko ni...

     
  3. fazrul

    naq: haha tula pasal... nk wt cmne, da taste dorg, xleh wtpe ar..hahaaa :D

    syrini: hehe agaknye da leh melabur kt bursa saham ek!!

     
  4. Hussaini Mustafa

    -_-''
    ahahahhaa.
    siot ah kau!
    tu la. ssh jd hot stuff ni kn. ^^

     

Post a Comment