----------> fiNaL, bOdO.................

huhhh..
jam telah menunjukkan 11.26 p.m..
aku pon heran gak.. asal la aku semangat gila dok lepak kat dalam bilik mesyuarat ni padahal si Lan tu sebok main game ape ntah sambil dengar lagu Weezer kat bilik...
aku ni lak yang terlebih semangat kat sini...
semangat perjuangan harmoni betol la......

hmm,, tadi pon aku baru je hantar si Sya ngan Sida balik villa..
jadi escort la pulaxxx....
ye la.. anak dara orang kan.. mesti la kene jage dara dorang lagi..kalo x, x de yang meminang...
hehe
tapi tu la si Sida tu lak sakit2... harap2 elok la esok sebab nak mencapap kat final explorace tu...

aku??? rilex je..
tapi rase letih lak sepanjang 2 minggu lepas..
dengan hujung minggu yang x sempat basuh baju, tido pon x qada' and macam-macam lagi..

tadi pon mase alang2 singgah kat D.R. nak beli arang tadi, sempat la jugak aku beli BREEZE karna malam satgi kompem aku balik lewat and kedai pon da tutup... (tau jee.....)
mesti Lan marah sebab aku x basuh2 lagi sluar track diye yang aku pinjam seminggu yang lalu..
cian lak diye... x de sluar dah nak pakai...

tapi aku risau untuk esok la...
(sebab kelas kimia yang slalu start kol 8 tu pon slalu aku tuang, sampai nama aku ni da populer da kat dalam otak En. Wan tu...)
inikan final ni yang mula awal... boley ke aku bangun??
semangat tol!!!!
tapi aku patot mencontohi Eden yang x kesah sangat pasal ni pon...
bak kata Ifzal, " Kesah Hape Hakuuu!!!!!!!!!"

apepon, aku x sabar nak tengok cerita baru yang akan keluar esok....
NaNa: The Grudge
macamane la si NaNa tu nak ber'act' esok...
mangsa???? ada r...........
ok!!!
NaNa, do da' best....
and aku nak tambah sikit..
NaNa ni memang taat kat suami diye... untung 'bakal' hubby diye...

and for all team, aku nak wish GooD LucK!!!!!
(except dak sial tu... harap2 ko wat silap gi and boleh la aku psycho2 ko esok ngan PaaN_WhatEva~~~~)


3 orang yang x pueh ati!!!:

  1. nana_nanuha

    lolx..
    mention name aku n description ko hebat ahhh..
    ahahah..
    tp..
    si mangse tuh tade la plak..
    aiseh.....
    geram lak aku..

     
  2. G O N D

    wahaha..
    kawanku..
    maafkn ku..
    aku xdpt bersamamu smlm utk g psycho si hero 2..
    wahaha..

     
  3. Hussaini Mustafa

    hek2...
    mmg bruntung kn bakal suami die tu..
    hohohoho~

     

Post a Comment